Wil jij ook leren hoe je stevig in je schoenen staat? 

EEN GOEDE PRESENTATIE BEGINT BIJ VERTROUWEN

Presentaties geven op je werk. Onverwacht het middelpunt zijn tijdens die belangrijke vergadering, of spontaan om jouw visie gevraagd worden tijdens een netwerkborrel. Je hartslag gaat omhoog, je handen worden klam en je wordt misschien zelfs wat misselijk. Het angstzweet breekt je uit! Herkenbaar?

Toen ik op mijn 19e aan de slag ging als zangeres, had ik keer op keer voor optredens last van zenuwen en dat onzekere stemmetje in mijn hoofd.
Inmiddels heb ik door verschillende studies (theaterschool en EVTS) én jarenlange ervaring op een podium, geleerd hoe dit proces werkt én wat je kunt doen om ontspannen in die ‘spotlight’ kunt staan.

Het geheim van een goede presentatie

Wanneer mensen met elkaar praten, registreert ons brein niet alleen wát diegene zegt (5%) maar vooral hoe dit klinkt (40%) en wat hij of zij ons non-verbaal vertelt (55%).
Wanneer dit vervolgens niet klopt, bijvoorbeeld omdat je non-verbaal 'vertelt' dat je gespannen bent, maar je inhoudelijk zegt ergens van overtuigd te zijn, levert dit verwarring op bij de ontvanger. 

De snelste weg naar een authentiek verhaal is die via jouw lichaamsbewustzijn.


Tijdens de masterclass krijg je een scherpe analyse van hetgeen jij onbewust non-verbaal vertelt. Nadat je dit bewust hebt gemaakt, gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke recept voor een vlekkeloze presentatie. Door het toepassen van simpele tips en handelingen, ervaar je direct hoe jij jouw zenuwen de baas wordt en die vervelende regisseur in je hoofd verdwijnt. Na deze training sta jij voortaan stevig in je schoenen!

"De expertise van Evelien op het gebied van theater zorgt voor een andere insteek dan ik gewend ben. Vond het zeer verhelderend en kan direct aan de slag met de praktische tips!" - Tim Verbiest, okt 2018

STEVIG IN JE SCHOENEN

Wil je deelnemen aan de workshop "Stevig in je schoenen'? Klik dan op onderstaande knop en kies een datum die je past. 

Jouw team of afdeling trainen in presentatie vaardigheden? 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een training op maat?

 
 
 

Wat vonden anderen...

Alex

"ik had nooit gedacht dat ik het zou durven zó ver uit mijn comfortzone te stappen!"

Marije

"Uit ervaring kan ik zeggen dat Evelien snel analyseert, tips geeft waar je wat mee kunt en aan hebt en dat je met nieuwe plannen en een flinke dosis energie weer de deur uitgaat!”

Mark

"deze stuiterbal heeft mijn ogen opnieuw geopend, ik heb het vertrouwen in mijzelf weer gevonden!"

Edith

"dat ik dit niet eerder hebt gedaan, geweldig!"

Miranda

"wat ik in 1 middag geleerd heb bij Evelien kan ik zowel zakelijk als privé gelijk in praktijk brengen."

Please reload

Tim

"De expertise van Evelien op het gebied van theater zorgt voor een andere insteek dan ik van trainingen gewend ben. Vond het zeer verhelderend en kan direct aan de slag met de praktische tips!"

 

Gert-Jan

"Evelien zegt precies waar het op staat en dat helpt je snel verder. Ze is gedreven en rust niet voor ze resultaat heeft geboekt. Het is bijzonder wat ze in een dag tijd wist te bereiken."

 

Marleen

"Ik had al redelijk wat workshops gevolgd maar niet eerder werd ik zó uitgedaagd! Erg sterk is de 'aanpak op maat', Evelien had voor iedere input van leerpunt/behoefte een passende oplossing."

Mirjam

"Ik vond het echt een te gekke workshop en heb er niet alleen van genoten maar vond het ook ontzettend leerzaam!"

Emmanuelle

"De aanpak van Evelien is verfrissend en zó anders dan ik van andere trainingen gewend ben! Wat een energie en humor heeft die vrouw!"

Please reload

Veelgestelde vragen:

 • Is één dag wel voldoende?
  Ja, verandering begint namelijk bij bewustwording. Naast deze spiegel krijgt je op deze dag tal van tips en trucs die je de rest van je leven kunt inzetten. Omdat we in een groep van maximaal 10 deelnemers werken, krijg je 'via de ander' namelijk ook een hoop te leren. Je hoeft namelijk niet zelf alles te ondergaan om te snappen hoe het werkt ;-)

   

 • Kan ik vaker van 1 keer deelnemen?
  Zeker weten! Er zijn veel deelnemers die na deze masterclass zin krijgen om vaker ‘het podium’ op te gaan en terugkomen om hun pitch of voordracht te 'testen'. En het leuke is; wanneer je eenmaal hebt deelgenomen, is je 2e deelname helemaal gratis!
  (o.v.v. beschikbaarheid)

   

 • Moet ik ook iets voorbereiden? 
  Ja, alle deelnemers worden verzocht een kort stukje voor te bereiden - van max. 1 minuut - dat ze uit het hoofd kunnen voordragen. Aan de hand van deze mini-presentatie maak ik een analyse van jouw non-verbale verhaal. De reden dat het uit het hoofd moet is omdat je anders teveel in 'denkmodus' presenteert.

   

 • Waarom wordt de masterclass maar af en toe gegeven? 
  De manier van kijken die nodig is om de analyse te maken, vergt een bepaalde mate van 'nieuwigheid'. Wanneer ik de training elke maand zou geven, denk er ritme en regelmaat ontstaat. Ik hou het graag fris en nieuw! ;-) 

   

 • Ik heb nog een andere vraag, kan ik even contact met je opnemen?
  Zeker weten! Bel of mail gerust, de gegevens staan hieronder bij 'contact'.